Vloeren

Neem contact op

Laat u adviseren door de specialisten van RWprojectstoffering.

Wat u mag verwachten

Hoge kwaliteit, passend advies en 100% tevredenheid.

RW projectstoffering ontzorgt elk keer opnieuw. Hoe groot of klein uw opdracht ook is, wij ontzorgen en denken met u mee, tot op detail niveau in uw wensen en ontwerp.

Juist daarom maakt RW projectstoffering het verschil. Gevoel, inzicht en jarenlange ervaring dragen bij aan een passend interieur. Smaakvol met gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen geven een lange levensduur om elke keer opnieuw te blijven genieten.

PVC

De afkorting PVC staat voor polyvinylchloride en is een van de meest bekende en toegepaste kunststoffen. In het dagelijks leven kunt u niet om het gebruik van PVC heen.

Vinyl

Vinyl is een harde vloerbedekking die wordt gemaakt van kunststoffen. De kunststoffen worden in de vorm van een stroperige massa in een laag of in meerdere lagen op een ondergrond geperst.

Tapijt

Tapijt is een tijdloos materiaal en onwijs flexibel in gebruik, van een hoogpolig tapijt in de  slaapkamer voor uw comfort, tot een rigide en akoestisch verantwoord product voor een kantoorruimte.

Marmoleum

Marmoleum komt in tegels of rollen van 2m breed, Onze linoleum vloerbedekkingen (merknaam Marmoleum) zijn vloeren die staan voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design.

Hout

Wij hebben in onze showroom een kwalitatief assortiment waar wij ons al jaren comfortabel bij voelen. We nodigen u van harte uit om zelf onze kwaliteitsvloeren te ervaren.

Laminaat

Deze toplaag van de laminaatvloer is grotendeels bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudchemicaliën.

Portfolio

Ons werk

Neem contact op of bezoek onze showroom.

Telefoon

058 822 2000

Bekijk onze recente projecten