Marmoleum

Marmoleum komt in tegels of rollen van 2m breed, Onze linoleum vloerbedekkingen (merknaam Marmoleum) zijn vloeren die staan voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design.

Marmoleum

Marmoleum komt in tegels of rollen van 2m breed, Onze linoleum vloerbedekkingen (merknaam Marmoleum) zijn vloeren die staan voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en dus een duurzame vloerkeuze die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. Daarnaast zijn hier veel verschillende motieven en kleuren mogelijk.

Zo kan elke ruimte van een duurzame nette linoleum vloer worden voorzien. Het materiaal is ideaal voor grote projecten en intensief gebruik. Idealiter is de basis vloer geëgaliseerd zodat het product op de meest nette manier geïnstalleerd wordt.

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloer combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door de hoge slipweerstand. Aangezien deze vloer een pvc backing heeft moet er bij de installatie geëgaliseerd worden, daarbij wordt het product verlijmd. Deze vloer is ideaal voor scholen kantoren en bijvoorbeeld bioscopen. 

Hieronder ziet u de leveranciers van wie wij de producten verkopen, heeft u elders een ander merk gezien dan kunnen wij deze ongetwijfeld ook leveren of een vergelijkbaar alternatief bieden. Kom gerust naar de showroom en vraag ons, onder het genot van een bakje koffie of thee, naar advies en wat er mogelijk is bij u thuis.

Onze leveranciers

Neem contact op of bezoek onze showroom.

Telefoon

058 822 2000

Bekijk onze recente projecten