Parket/ Hout

Wij hebben in onze showroom een kwalitatief assortiment
waar wij ons al jaren comfortabel
bij voelen.

Parket/ Hout

 

Mekkes Houtenvloeren is ooit begonnen en uitgegroeid tot mekkes vloeren, dat dit bedrijf
meer diensten ging verlenen toentertijd betekent niet dat de oorsprong verloochend is. Nee, wij zijn nog steeds een trotse specialist in het plaatsen van lamelparket en andere houten vloeren. Ook kunnen wij deze vloeren behandelen en schuren. Het onderhoud van deze degelijke vloeren komt wel iets preciezer dan een pvc of laminaatvloer, maar dan heeft u wel een robuust natuurproduct dat, mits goed onderhouden, net zo goed een levensduur heeft van enkele decennia. Een geoliede vloer dient een a twee x per jaar in de was gezet te worden, ook is het van uiterst belang dat er veilige schoonmaakmiddelen gebruikt worden, hierin adviseren wij u uiteraard.

Wij hebben in onze showroom een kwalitatief assortiment waar wij ons al jaren comfortabel bij voelen. Van een robuuste geoliede vloer tot een onbehandelde mild rustiek parket, u vraagt wij draaien en we zijn er om uw vloer te verfraaien. hieronder staan de leveranciers

Hieronder ziet u de leveranciers van wie wij de producten verkopen, heeft u elders een ander merk gezien dan kunnen wij deze ongetwijfeld ook leveren of een vergelijkbaar alternatief bieden. Kom gerust naar de showroom en vraag ons, onder het genot van een bakje koffie of thee, naar advies en wat er mogelijk is bij u thuis.

Onze leveranciers

Neem contact op of bezoek onze showroom.

Telefoon

058 822 2000

Bekijk onze recente projecten