Tapijt

Tapijt is een tijdloos materiaal en onwijs flexibel in gebruik, van een hoogpolig tapijt in de
slaapkamer voor uw comfort, tot een rigide en akoestisch verantwoord product voor een
kantoorruimte.

Tapijt

 

Wij kunnen u ondersteunen in het maken van de juiste keuze, met ons onwijs brede assortiment en grote ambacht zullen we tot een prachtig eindresultaat komen. Tapijt komt voor in verschillende kleuren, prijsklassen diktes en gradaties in duurzaamheid, tijdens een adviesgesprek zullen wij verschillende opties met u bespreken om u in uw behoeften te voorzien. De voordelen en manieren van omgaan met het product zullen wij uiteraard ook met u bespreken.

Tapijt bestaat al eeuwen lang en wordt geleverd op rollen van 4 of 5 meter breed en in tegelvorm met een pvc backing. Het installeren kan op verschillende manieren, doorgaans zullen wij de rollen plakken op ondertapijt of plaatjes, dit is afhankelijk van de vlakheid en algehele staat van de basisvloer. Ook kunnen wij het tapijt met behulp van spijkers en latten installeren zonder dat er lijm wordt gebruikt. Voor de specifieke commissie kan er ook een patroon, foto of speciale kleur uitgeprint worden op het tapijt, kortom de mogelijkheden zijn groot. De schoonloopmat is ook een vorm van tapijt, maar dit is een soort tapijt dat elke klant met hart voor zijn vloer in huis zou moeten nemen. Een schoonloopmat is namelijk essentieel in het voorkomen van slijtage, de naam zegt het immers al. De mat zorgt ervoor dat gasten, bewoners of werknemers hun schoenen kunnen vegen en deels schoonlopen. Dit is van uiterst belang aangezien kleine steentjes zand, glas en andere elementen van buitenaf de slijtlaag kunnen beschadigen, om daadwerkelijk 20 jaar te kunnen genieten van uw vloer dient u er ook op een adequate manier mee om te gaan. Een schoonloopmat is niet alleen praktisch maar ook esthetisch, deze matten worden op maat gesneden en geplakt, daarna worden ze afgewerkt met een strip. Ook deze matten zijn er in een groot aantal kleuren zodat deze mooi aan kunnen sluiten bij uw vloer en of inrichting

Hieronder ziet u de leveranciers van wie wij de producten verkopen, heeft u elders een ander merk gezien dan kunnen wij deze ongetwijfeld ook leveren of een vergelijkbaar alternatief bieden. Kom gerust naar de showroom en vraag ons, onder het genot van een bakje koffie of thee, naar advies en wat er mogelijk is bij u thuis.

Neem contact op of bezoek onze showroom.

Telefoon

058 822 2000

Bekijk onze recente projecten